Водопроводни услуги

Водопроводни услуги
Водопроводни услуги

Водопроводни услуги Мечтата на всяка българска домакиня е да има перфектна баня. За да я постигне обаче, тя трябва да се остави изцяло в ръцете на ВиК специалисти. На територията на страната се извършват качествени водопроводни услуги, които включват изпълняване на ВиК ремонтни дейности по домовете. Започва се с изграждане на нови ВиК инсталации. Пуска се студена и топла вода. Следва монтаж на спирателни кранове, смесителни батерии, монтаж или ремонт на моноблок. Скачват се мивки и се предприемат стъпки към монтаж на батерии – стенни и седящи. Трябва да се помисли за смяна на тръбите за мръсния канал.

 

Монтират се меки връзки и сифони. Целият работен процес по изграждане на една нова баня се изпълнява в точен ден на място, което е упоменато от клиента. Фирмите в големите градове в страната предлагат сложни ВиК изпълнения. Примери са поставяне на смесители за студена и топла вода, вградено тоалетно казанче, интимен душ, различни душове за баня и монтаж на усложнени душ кабини. Обобщено казано за изпълнение на всички водопроводни услуги се изисква само едно позвъняване по телефона. Ще бъде извършен монтаж не само на водопроводните части, но и на всички аксесоари за допълнение на една страхотно изглеждаща нова баня.

 

ВиК изпълнения
ВиК инсталация

Представяме ви списък с всички водопроводни услуги на територията на страната: монтаж на санитарен фаянс, ремонт на стара ВиК инсталация, ново полагане на ВиК инсталация, поставяне на водомери и поставяне на батерии. Логично е, че всеки клиент освен на качество държи и на достъпна цена за изпълнение на поръчката. Това условие е много важно при избор на ВиК фирма за изпълняване на ремонтни дейности и изграждане на цели помещения в жилищната сграда. Не бива да се заблуждавате и залагате на най-евтиното, което в момента се предлага на пазара. Всеки един от клиентите трябва да е запознат с големите и доказали се имена в бранша, за да не допуска грешки при изграждане на помещения в жилището си. За да има спокойствие в дома, качеството трябва да бъде безкомпромисно. Грешките водят до куп нерви, пропиляно време и излишни пари. Ако не желаете да живеете под напрежение, заложете на най-доброто в момента. Разбира се, не винаги ниската цена е оправдание за лошо качество.

 

 

 

 

ВиК течове
качеството по време на изпълнение

За да бъдем максимално полезни ще ви предоставим точно три критерия, по които може да съдите за качеството по време на изпълнение на поставените задачи: надеждни материали, проектиране и не на последно място майсторско изпълнение. Обикновено цените за всяка отделна дейност са предварително описани в сайта на ВиК фирмата. Понякога обаче цените са по договаряне в зависимост от сложността на проблема. Това се отнася и за монтиране на канализационна система, служеща за отвеждане на отпадъчни води от една баня с вече съществуваща канализация, разположена на максимална височина 5,5м’ над банята. При вътрешно ВиК се предприемат стъпки към видео диагностика. Тя служи за намиране на конкретното място на запушването и съответно отстраняването му без да се стига до къртене. Към аварийните дейности спадат отстраняване на всички ВиК течове. Извършва се монтаж на помпи и хидрофори за еднофамилни сгради. Към услугите за вътрешно ВиК влизат още PVC тръби, медни тръби, поцинковани тръби, отпушване, алуминиева вложка, Р.Е. полиетилен и Р.Р. полипропилен.

Leave a Comment

Call Now Button