Откриване на скрити течове с термокамера

Един от най – често срещаните проблеми в съвременния бит са скритите течове в мокрите и кухненски помещения.

Много често обитателите на домовете и офисите дори не подозират за съществуването на авария, тъй като причината е скрита под плочки, замазка или гипсокартон. Обикновено мебелите и оборудването създават допълнителна визуална преграда за откриването и. Мокри петна по стените, течове от таваните и плесени по ъглите се появяват не само при източника на авария, но създават дискомфорт и проблеми, почти винаги в няколко съседни и мота.

В тази меко казано неприятна ситуация, къртенето и скъпите и продължителни ремонти могат да се избегнат чрез използването на термокамера за откриване на скрити течове. Тази услуга спестява много средства и неудобства, тъй като позволява да се локализира теча и да се работи върху сравнително малък участък от компрометираната повърхност.

Откриването на течове с термокамера е вече е позната услуга в България, но подобно на други тясно профилирани технически дейности и тук е важен професионализмът на работещия с уреда. Водопроводчиците от фирмата ни са добре обучени и умеят да разчитат бързо и ефективно всички данни на термокамерата, предоставяйки на клиентите ни експресна и точна информация за възникналия проблем. Това разбира е възможно, благодарение на модерния уред марка BOSCH, с които разполагаме.

Визуализирането на температурните разлики и документитането им , позволява на специалистите ни не само да посочат проблема на клиентите, но и да дадат професионално мнение и съвет за отстраняването му. Като допълнителна услуга, последваща откриването на теча, ние предлагаме широк спектър от водопроводни услуги за отстраняване на проблема в максимално кратки срокове. По този начин не се налага да се отделят допълнително средства и време за ремонт на компррометираните участъчи от водопроводната инсталация, която камерата е отчела.

Не на последно място, по важност за клиентите ни са конкурентните цени, на които предоставяме услугите си. Пакетната услуга откриване на теч и отстраняването му, е възможност за получаване на висококачествена услуга срещу разумно заплащане.

Call Now Button