Монтаж на пералня

За да бъде направен качествен монтаж на пералня машина в дома, трябва да се обърне особено внимание на спецификата на работа. Не всеки би могъл да се справи от началото до самия край без да допусне нито една грешка. Задачата се обвързва с характерни за този вид дейности особености, които никак не са за подценяване. Точно поради тази основателна причина е препоръчително всеки разумен човек да се обърне за помощ към вещо лице в занаята, което да направи в детайли монтажа точно по този начин, който се очаква от него. В този ред на мисли повреди в близко бъдеще не на възможни, защото се работи прецизно, концентрирано и с внимание се поглеждат всички детайли. Точността на работа и познанията в областта са водещи за осъществяване на един професионален монтаж на пералня. Фирма ВиК разполага с екипи на високо ниво, които са познати в големите градове в страната и които извършват монтаж на всякакъв вид инсталации. Само едно обаждане по телефона и удобството за клиента е гарантирано.

Водещи стъпки при извършването на монтаж на пералня машина

Всяка нова машина разполага с необходимото за направа на монтаж в комплекта. Задължително се следва упътването, което е написано на листовката при закупуване на уреда за дома. Пералня се свързва към ВиК мрежата, което от своя страна означава свързване към водата и към канала. Важно: в никакъв случай не бива да се забравя демонтирането на транспортните пръчки. Необходимо е пералнята да се нивелира точно на това място, на което ще функционира. Запомнете, че нивелацията не е препоръчителна, а е задължителна! Ако не се извърши, е напълно възможно вибрациите по време на центруфугиране да доведат до разместване на машината. В най-лошите случаи се стига и до откъсване от водопровода и канала. Това не бива да се допуска. Много неточности и сериозни грешки се спестяват, ако тези стъпки се следват неотлъчно, а реда по време на изпълнение на монтажа не се нарушава.

 

Цените за този вид дейност варират в интервала между 37 и 49 лева. Разбира се, водещо за определяне на крайната цена е мястото на монтажа. Парите, които се дават за монтаж на пералня машина, са инвестиция във времето. В частност говорим за случаите, при които за услугата ще се погрижи човек с опит в своята сфера на работа. В цената е включено и свързването на маркучите за чиста и мръсна вода, а също така нивелиране и демонтиране на транспортни пръчки.

 

Ако се наложи монтиране на тръби, кранове, рязане на плоскости, пробиване на стени или демонтаж на старата вече пералня, трябва да се заплати допълнително. Услуги от този вид предварително се договарят по телефона, за да няма неясноти или неприятни изненади след приключване на поръчката. Всяка нова пералня има гаранция и тя е 60 месеца. Към днешна дата за извършване на монтаж на пералня в дома цените са достъпни. Те са по джоба на всеки средностатистически българин. Затова клиентите, които биха желали да сменят уредите в дома си, да освежат жилището или да се подсигурят по някакъв начин, се изисква единствено да позвънят на посочените номера в сайта и да потърсят водеща фирма на ВиК.

Call Now Button