Смяна на тръби

Всяка индивидуална поръчка към фирма ВиК се разглежда в детайли. По телефона не винаги може да се разбере какви са мащабите на повредата и колко време ще е нужно, за да бъде отстранена тя. Затова е редно да се заяви ден и час за оглед. Когато това се случи, поръчката се изпълнява в уреченото време. На място в жилището се отзовават водопроводчици, които преценяват сложността на проблема и съответно начините за неговото по-бързо отстраняване. Няма авария или ремонт, с които майсторите да не могат да се справят. Същото се отнася и при смяна на тръби в жилището. За тях те са ежедневна практика, която не е една от най-сложните, но пък, за да се изпълни качествено отнема време. Клиентите е редно да се запознаят с този факт още в самото начало.

 

Фирмите работят единствено с правоспособни водопроводчици, които предлагат професионално обслужване по домовете. В този конкретен случай то е свързано с подмяна на стари тръби с нови. Няма никакво значение от какъв вид са те. Изпращат се няколко работника до адрес, които са оборудвани с всичко необходимо за извършване на смяната. Често пъти тя е неизбежна, особено в случаите, при които тръбите са много стари. При извънредни и непредвидени ситуации се налага майсторите да разполагат с резервни части.

 

Ремонтът може да бъде частичен или цялостен. Извършва се сервизно обслужване на тръбни инсталации. Освен това се проектират и се изграждат цели ВиК системи. За да се осъществят подобни ремонти, се използват конкретни тръбни системи. Ето и кои са водещите: медни тръби, чугунени тръби, PVC, тръби от поцинкована стомана, полиетиленови или полипропиленови. Работи се също така с тръби с алуминиева вложка или PE-HD тръби. Компромиси с качеството не се правят. Избира се най-доброто, което да издържи възможно най-дълго време. Всички подбрани тръби трябва да бъдат съобразени с европейските стандарти. Те се сменят спрямо специфичните условия на мястото.

 

Взима се предвид материалът на всяка тръба, диаметъра, дълбочината на нейното полагане, наклонът и трасето. Всичко това трябва да се изпипа до най-дребния детайл. Техниците са „въоръжени“ с най-модерната техника. Те разполагат с всички видове тръби и щрангове. Готови са да реагират и да се съобразят с изискванията на своите клиенти, но последната дума винаги е тяхната. Най-голямо внимание и съсредоточеност се налага в случаите, при които се предприемат стъпки към подмяна на стара инсталация с нова. Дори изисквания от висока степен трябва да бъдат задоволени. По този начин клиентите остават доволни от свършената работа в обявените първоначално срокове.

 

Манипулации не се извършват само в големите градове. Водопроводчици изпълняват услуги във всяка точка от страната. Разбира се, правят се предварителни уговорки, за да може да се реагира до броени дни и да не се налага клиентът да чака прекалено дълго. Работи се в срокове, които рядко се нарушават. Обикновено това се случва при последвала авария или допълнителна нужда от ремонт, която не е била предвидена при направа на поръчката по телефона. След приключване на услугата се издава гаранция. Всеки потребител на фирма ВиК е редно да потърси такава, тъй като тя е свързана с качеството на извършената смяна на тръби в дома, който той обитава.

 

Call Now Button