Ремонт на тоалетна

Ремонтът на всяка баня започва различно. Всичко зависи изцяло от представите на клиентите. Те са тези, които задават идеите и насоките на работа, а професионалистите вършат онова, за което са се обучавали години наред. Проектът завършва с пълен успех, когато клиентът е отворен да чуе и други мнения, да се съветва с експерти, които са запознати с типа на работа и заедно да постигнат едно добро начало. В един панелен апартамент банята се изгражда с размери 1,5 м на 2,5 м. Тези цифри са стандартни. Височината е определена за 2,6 м. Ремонтът винаги започва с разбиване на вече старите в помещението плочки и изхвърляне на непотребните остатъци.

 

Цените са различни в зависимост от фирмата, към която потребителите решат да се обърнат за помощ. Обикновено те варират в интервала между 350 и 500 лв. Ключов фактор за определяне на крайната цена е етажа, на който ще се извършва ремонта. За стандартна инсталация, която включва 2 плочки за осветление, заедно с 2 контакта, е близо 120 лв. Разбира се, тези разходи не са твърди като цифра, тъй като трябва да се предвидят контактите, самите ключове, осветителни тела и вентилатор. Мисли се за подмяна на хоризонтален щранг. Той би могъл да излезе около 350 лв. Правят се договорки предварително по телефона, за да се определи приблизителна или конкретна цена. Редно е клиентът да направи своята сметка и следователно да очаква най-доброто след влагане на всичките си спестени средства.

 

При една част от проектите основната цел на жителите в помещението е ремонтната дейност да се извърши без допълнително разбиване. Големите преустройства не са по вкуса и джоба на всеки българин. Понякога е нужно едно леко освежаване, за да може банята да заблести. Основната грижа на живущите в дома е да си подсигурят комфорт и спокойна среда. Затова самият ремонт на тоалетна следва да бъде причислен като козметичен, а не съществен и дълготраен. Всичко е обвързано с потребностите на клиента.

 

Изисква се демонтаж на санитарно оборудване. На мястото на старата тоалетна чиния следва да се постави нова. Всичко непотребно се демонтира и се изхвърля. Премахват се подовите плочки. Извършва се монтаж на новото санитарно оборудване. След като новата тоалетна чиния вече е избрана и закупена, тя се монтира на мястото на тази, която е била демонтирана. Нужно е при лек ремонт да се запази местоположението на тоалетната чиния и евентуално мивката (ако тя също е била за смяна). Главно се поставят порцеланови тоалетни чинии, а също така и такива от тип моноблок. Става въпрос за доста икономичен модел.

 

Утвърдените имена в брашна предлагат монтажи, настройки и моментално отпушване на тоалетни чинии. При всеки проблем, дори на пръв поглед дребен и безобиден такъв, гражданите могат да сигнализират на посочените телефони, за да бъдат упътени за процеса на работа. Водопроводчици ще се погрижат за всичко онова, което е притеснително в банята. Без значение дали става въпрос за цялостен ремонт на баня или конкретно на тоалетна – резултатите винаги са задоволителни. Голяма част от ВиК фирмите се отзовават на сигнали в рамките на 1 час след позвъняването.

Call Now Button