ВиК София

ВиК София

Винаги, когато се нуждаете от помощ, ВиК София е насреща, за да помогне в бързината. Фирмата извършва ремонти по всяко време – както през деня, така и късно вечер. Работи се денонощно в интерес на гражданите, които имат проблеми с водопровода, запушване на тоалетна, канал, смяна на щрангове и др. Най-удобно е да се потърси помощ по телефона. Фирмата ще се отзове на сигнала и в много кратки срокове ще се опита да изпълни поръчката на клиента. В нея работят само и единствено обучени специалисти. Те се справят със завидна лекота с всяка една от поставени задачи. Водопроводчиците се опитват да изпълнят всички поръчки в срок, за да не бавят клиентите и за да са доволни двете страни. Водещото в случая е притежанието на модерна техника, която разполага с всички съвременни устройства за извършване на леки, средни и тежки ремонтни дейности.

 

По телефона се приемат поръчки за абсолютно всички видове ВиК услуги без изключение. Ремонтът на канали е една от стандартните процедури, с които водопроводчици от София се заминават. Извършва се профилактика, саниране и ремонт на тръби и канали. Започва се с диагностициране на проблемните участъци в жилището. По този начин се прави профилактика на онези от каналите, които най-често се повреждат. Те са с предимство пред останалите. ВиК София се грижи за отстраняване на отблъскващи миризми, идващи от каналите и поема отговорност за извършване на дезинфекция на канализацията.
ВиК

Видеодиагностика на канали: и тази процедура не е чужда за водопроводчиците с опит. Те разполагат с необходимата за целта техника, която е модерна и отговаряща на стандартите. Благодарение на тази техника се прониква директно във вътрешността на каналите, за да се открият конкретните проблеми. За извършване на видеодиагностика движеща роля играе именно техниката, тъй като се получава сигнал за нередност директно на монитор. На него в абсолютно реално време работниците във фирмата наблюдават картината, която се предава от камерите. Освен в реално време, водопроводчиците могат да гледат кадрите и на запис. Тази функция е създадена заради претоварените графици на водопроводчиците. Тъй като една голяма част от повредите се случват непредвидено, те оставят апаратурата да записва, а през това време са в състояние да се отзоват на друг сигнал от клиент, който се намира в столицата. Когато се завърнат на мястото и изгледат записите, със събраната информация могат веднага да планират ремонтна дейност на мястото. Заедно с това се проследява и качеството на свършената работа. Смяна на щрангове: прави се както частична, така и цялостна подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове.

 

Ремонтът засяга частни и обществени сгради. На всеки отделен апартамент в града се поставят индивидуални спирателни кранове. Необходимо е да се подменят старите, вече корозирали и запушени тръби с нови такива. Следва да се направи монтаж и разбира се, пломбиране на водомери. От ВиК София разполагат с екипи, които често извършват основно почистване на строителни отпадъци. Всеки, който се нуждае от надеждно обслужване по домовете за оглед на жилището, винаги може да се обърне за помощ към ВиК София. Професионалисти ще се справят с наличните аварии и ще отстранят повредите в срок.

Call Now Button