ВиК Услуги за кв. Света Магдалена

 

ВиК Услуги за кв. Света Магдалена. Предлаганите услуги са рамките на град София за квартал Света Магдалена. Опитен Водопроводчик ще извърши нужния вик ремонт по всяко време, с висок професионализъм и отговорност за положената работа.

 

Водопроводни услуги цени

При поява на непредвидени ситуации в дома, които довеждат до ремонт в жилището, нито един човек не е подготвен финансово. Често повредата се оказва сериозна и при никакви обстоятелства не търпи отлагане. Следва изчисляване на бюджета и отделяне на финанси за подмяна на стари уреди с нови или извършване на спешна ремонтна дейност от ВиК професионалисти. За да се впише в този бюджет, българинът обикновено е склонен да допуска грешка след грешка. Той залага на най-евтиното на пазара без дори да е проверил обстойно фирмата, която е наел за изпълнение на поръчката. За съжаление тази практика не е рядкост и се съмняваме тя да отшуми някога. Крайно време е обаче потребителите да си дадат реална представа и преценка за онова, което очакват и това, което получават. Двете неща коренно се разминават.

Не казваме, че ниските цени винаги са предпоставка за лошо качество при изпълнение на важен ремонт в дома – напротив! Просто има един минимум, под който нито един уважаващ себе си водопроводчик с опит и качества не би могъл да поеме като задача в дома. И тук няма никакво значение дали говорим за ремонтиране на стари уреди или монтаж на нови такива. За изпълнение на професионални водопроводни услуги всеки човек в нужда трябва да се довери на проверените имена в бранша. Те не са чак толкова много, а в големите градове в страната е още по-лесно да се попадне на удовлетворяваща оферта както откъм качество и прецизност, така и откъм финансова гледна точка. Причината е, че много хора вече са имали възможността да наблюдават тяхната работа и да си съставят мнение. Когато клиентът остане доволен от извършване на услугата, той е склонен да потърси фирмата отново и отново, а също така да я препоръча на близки и приятели, което работи само и единствено в плюс на професионалистите в тази област.

Всяка извършена услуга струва различно. Обикновено тарифите са обявени в сайта на конкретната фирма, която обслужва клиенти по домовете. При всевъзможни аварии или повреди водопроводчици са насреща, за да реагират в бързината: отпушване на тоалетни, подов сифон, мивка, демонтаж на кухненска мивка, душ корито, тоалетна с казанче, демонтаж на бойлер, изграждане на ВиК в кухня и баня и много други. Всички тези услуги са част от задълженията на водопроводчиците. Те се отзовават при аварии, наводнения, запушване на тоалетни, мивки, течове и откриване на скрити течове. За последното обикновено се използва специално оборудване, което спестява къртене в жилището.

Минимална сума за къртене: тя е определена на 20-25лв
Направа на оглед на място без ангажиране: услугата се заплаща на 15 лв
Монтаж на моноблок, но с включени консумативи: крайната цена е 45лв
Монтаж на мивка, отново с включени консумативи: цената тук е 26лв.
Монтаж на душ батерия (стенна или стояща): и в двата случая цената е 12 лв.
Демонтаж на радиатор: заплаща се 10лв
Монтаж на нов радиатор, но само при съществуващи изводи: цените в този случай варират между 28 и 35 лв за брой. За допълнителни въпроси относно цените на водопроводни услуги трябва да се позвъни на посочените телефони за връзка.

Call Now Button