ВиК Услуги за кв. Бокар

 

ВиК Услуги за кв. Бокар. Предлаганите услуги са рамките на град София за квартал Бокар. Опитен Водопроводчик ще извърши нужния вик ремонт по всяко време, с висок професионализъм и отговорност за положената работа.

 

Водопроводни услуги цени

При поява на непредвидени ситуации в дома, които довеждат до ремонт в жилището, нито един човек не е подготвен финансово. Често повредата се оказва сериозна и при никакви обстоятелства не търпи отлагане. Следва изчисляване на бюджета и отделяне на финанси за подмяна на стари уреди с нови или извършване на спешна ремонтна дейност от ВиК професионалисти. За да се впише в този бюджет, българинът обикновено е склонен да допуска грешка след грешка. Той залага на най-евтиното на пазара без дори да е проверил обстойно фирмата, която е наел за изпълнение на поръчката. За съжаление тази практика не е рядкост и се съмняваме тя да отшуми някога. Крайно време е обаче потребителите да си дадат реална представа и преценка за онова, което очакват и това, което получават. Двете неща коренно се разминават.

Не казваме, че ниските цени винаги са предпоставка за лошо качество при изпълнение на важен ремонт в дома – напротив! Просто има един минимум, под който нито един уважаващ себе си водопроводчик с опит и качества не би могъл да поеме като задача в дома. И тук няма никакво значение дали говорим за ремонтиране на стари уреди или монтаж на нови такива. За изпълнение на професионални водопроводни услуги всеки човек в нужда трябва да се довери на проверените имена в бранша. Те не са чак толкова много, а в големите градове в страната е още по-лесно да се попадне на удовлетворяваща оферта както откъм качество и прецизност, така и откъм финансова гледна точка. Причината е, че много хора вече са имали възможността да наблюдават тяхната работа и да си съставят мнение. Когато клиентът остане доволен от извършване на услугата, той е склонен да потърси фирмата отново и отново, а също така да я препоръча на близки и приятели, което работи само и единствено в плюс на професионалистите в тази област.

Всяка извършена услуга струва различно. Обикновено тарифите са обявени в сайта на конкретната фирма, която обслужва клиенти по домовете. При всевъзможни аварии или повреди водопроводчици са насреща, за да реагират в бързината: отпушване на тоалетни, подов сифон, мивка, демонтаж на кухненска мивка, душ корито, тоалетна с казанче, демонтаж на бойлер, изграждане на ВиК в кухня и баня и много други. Всички тези услуги са част от задълженията на водопроводчиците. Те се отзовават при аварии, наводнения, запушване на тоалетни, мивки, течове и откриване на скрити течове. За последното обикновено се използва специално оборудване, което спестява къртене в жилището.

Минимална сума за къртене: тя е определена на 20-25лв
Направа на оглед на място без ангажиране: услугата се заплаща на 15 лв
Монтаж на моноблок, но с включени консумативи: крайната цена е 45лв
Монтаж на мивка, отново с включени консумативи: цената тук е 26лв.
Монтаж на душ батерия (стенна или стояща): и в двата случая цената е 12 лв.
Демонтаж на радиатор: заплаща се 10лв
Монтаж на нов радиатор, но само при съществуващи изводи: цените в този случай варират между 28 и 35 лв за брой. За допълнителни въпроси относно цените на водопроводни услуги трябва да се позвъни на посочените телефони за връзка.

Call Now Button